Hollands Kroon

Fractievergadering ChristenUnie Hollands Kroon

Advertentie:

Wieringenwerf – De ChristenUnie houdt op maandagavond 22 juni om 20:00 uur haar openbare fractievergadering. Op de volle agenda staan onder meer een aantal principeverzoeken voor huisvesting van buitenlandse werknemers, het Deltaplan Biodiversiteit, het Verkeersveiligheidsplan, een aantal bestemmingsplannen en de verordening en beleidsregels voorschoolse educatie, peuterplaatsen en kinderopvang in Hollands Kroon.

De vergadering wordt gehouden bij de fractievoorzitter thuis aan de Terpstraat 38 in Wieringerwerf. Deze vergadering is openbaar en iedereen is van harte welkom, waarbij de richtlijnen van het RIVM nageleefd worden.

Om de fractie in staat te stellen op de komst van iedereen word er op prijs gesteld als er van te voren een mailtje word gestuurd naar fractie@hollandskroon.christenunie.nl of even word gebeld naar 06 390 130 74. Als mensen digitaal willen deelnemen, dan kan dat uiteraard ook.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button