Den HelderSport

JVC viert 100- én 101-jarig bestaan met ‘walking football’

Adverentie

Julianadorp – Voetbalclub JVC bestond vorig jaar honderd jaar. Er stonden verschillende activieiten gepland om dat te vieren, maar door coronamaatregelen konden die niet doorgaan. Dit jaar gaat de club voor een herkansing tijdens het 101-jarig bestaan, dubbel feest dus.

Ter ere van het jubileum organiseert de club op 23 juni het Jaap Oele Walking Football toernooi. Er doen zes teams uit de Noordkop mee. Walking Football is een initiatief om ouderen in beweging te krijgen en te houden. Jaap Oele heeft het initiatief bij JVC genomen en daarom draagt het toernooi zijn naam. Aan het toernooi doen zes teams uit de Noordkop mee. De wedstrijden beginnen om 10.45 en die duren tot 15.00.

Mensen met interesse in walking football zijn van harte welkom. Aanmelden voor de training kan via de website, maar het is ook mogelijk om op donderdagochtenden om 10.00 aan te schuiven tijdens de koffie.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button