Overige

Steun voor Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer

Advertentie:

Hollands Kroon – Ellen Termeer, penningmeester van de Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer, laat weten dat drie vrijwilligers mede dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging hun certificaat als lifeguard hebben behaald. Hier is de stichting uiteraard erg trots op en blij mee. Ook hebben weer drie vrijwilligers hun EHBO-diploma kunnen verlengen. De Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer ontving een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging.

“Aan het einde van dit jaar kan de stichting haar vrijwilligers weer hartelijk danken voor hun inzet voor de SAS deelnemers middels een attentie. Het is heel fijn om dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging het nieuwe SAS seizoen financieel gezien wat zorgelozer in te gaan,” aldus Ellen Termeer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button