Den HelderJeugdVideo

Jevak Julianadorp vol trotse en blije kinderen (video)

Advertentie:

Julianadorp – Popcorn voor vijf spijkers per zakje, hutten kregen nog een upgrade en er was een stormbaan. Bij het dorpshuis in Julianadorp stond het veld vol met zelfgebouwde hutten. Jevak 2021 mocht dit jaar toch doorgaan en dat leverde een hoop blije gezichten op.

Vol trots lieten de kinderen hun creaties zien, want het mooiste aan Jevak is natuurlijk je eigen hut bouwen. De slaapnacht en playbackshow mochten dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom staat er voor woensdag 4 augustus een verrassing voor de kinderen op het programma.

Tot vrijdag zijn de kinderen welkom op het terrein voor het dorpshuis. Daarna wordt alles weer afgebroken en is het een jaar wachten op de volgende editie van Jevak Julianadorp.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button