Uitgaan

Boekjes en Brabbels: Leuke ochtenden voor baby’s en (groot)ouders

Advertentie:

Den Helder – Met boekjes lezen kan niemand vroeg genoeg beginnen. Daarom organiseert KopGroep Bibliotheken de inspirerende ochtend Boekjes en Brabbels in de bibliotheken van Julianadorp, Nieuw Den Helder en School 7. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten, speciaal voor baby’s en hun (groot)ouders, delen zij babyboekjes, voorleestips en slaap- en wiegeliedjes.

Boekjes en Brabbels wordt meerdere keren per jaar georganiseerd en heeft iedere keer een ander thema. Het is een gezellige en leerzame ochtend waar baby’s en hun (groot)ouders samen kunnen genieten van het lezen van boekjes, luisteren naar liedjes en het uitwisselen van voorleestips. De ochtend wordt afgesloten met een kopje thee of koffie.

De data’s en tijden zijn bij Bibliotheek Julianadorp op 18 juni om 10.30 uur, bij Bibliotheek Nieuw Den Helder op 19 juni om 10.30 uur en bij Bibliotheek School 7 op 20 juni om 09.30 uur.

Aanmelden en deelname
Deelname is gratis en aanmelden kan op de website van de bibliotheek. Een overzicht van alle bijeenkomsten en meer informatie is te vinden op de website van Kopgroep Bibliotheken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button