Uitgaan

MooiWeerMuziek: Muziek in de tuinen van Anna Paulowna en Breezand

Advertentie:

Anna Paulowna/Breezand – Sinds 2018 is MooiWeerMuziek een niet meer weg te denken cultureel evenement in de regio Anna Paulowna en Breezand. In tien prachtige tuinen wordt volop gemusiceerd, met een zeer divers aanbod. Van zangformaties tot bands en Bigbands, er is voor ieder wat wils. Elk jaar zijn er nieuwe combinaties van artiesten in de tuinen van gastvrije bewoners uit de regio.

Onder andere de nieuwe zangformatie Bloom treedt op aan de Molenvaart 8, Bigband Frankie Goes too… aan Molenvaart 517, dubbelkwartet Pur Sang in het Meerbos aan de Meerweg, en de band Vaart aan de Nieuweweg 80. Er zijn nog veel meer muzikanten te bewonderen op deze bijzondere locaties.

Bezoekers kunnen drie optredens kiezen en zich verplaatsen per fiets of auto naar de verschillende locaties. De tijden van de optredens zijn 14:30 uur, 15:30 uur en 16:30 uur, en elk optreden duurt een half uur.

Een culturele middag
Zondagmiddag 14 juli belooft opnieuw een mooie culturele middag te worden. Bezoekers kunnen genieten van verrassende tuinen en verrassende optredens. De verschillende tuinen en optredens staan vermeld op de website www.mooiweermuziek.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button