Den Helder

Fietsvierdaagse gezonde invulling van de vakantie

Advertentie:

Eén, twee, drie of vier dagen fietsen in eigen omgeving. Wegen en paden ontdekken die je normaal nooit tegenkomt in eigen omgeving?

RTV Toon Jacobs organiseert dit jaar haar 37e Helderse Avond Fiets Vierdaagse. Een ideale en gezonde invulling van vakantie in eigen omgeving. Dit jaar wordt de vierdaagse gehouden van maandag 5 tot en met donderdag 8 augustus. De afstanden waaruit deelnemers kunnen kiezen zijn 25 en 55 kilometer.

De start is dagelijks tussen 18.00 en 19.00 vanuit het clubhuis in Quelderduyn, te bereiken via de ingang aan de Schootenweg. Voor deelnemers uit Julianadorp en omgeving is er voor de afstand 25 km dit jaar gelegenheid om te starten vanuit eetcafé Het Juffertje op bungalowpark Keizerskroon. Op de dinsdag- en woensdagavond is er voor de echte liefhebbers gelegenheid om vanuit beide locaties een iets langere tocht dan 25 km te fietsen, namelijk 35 km. Het is ook mogelijk om 1, 2 of 3 avonden mee te fietsen.

Route
Bij de start ontvangen de deelnemers een beschrijving van de route die vervolgens in eigen tempo gereden kan worden. De tochten van de avondfietsvierdaagse voeren langs de mooiste locaties van Den Helder en omgeving. Na afloop van de laatste tocht ontvangt iedere deelnemer als beloning een herinneringsmedaille.

Inschrijven kan vanaf 17.00 in het clubhuis van de RTV Toon Jacobs en vanaf 17.30 uur bij eetcafé ‘t Juffertje in Julianadorp. Het inschrijfgeld voor de avondfietsvierdaagse bedraagt voor NTFU-leden € 5,- en voor overigen € 7,-. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gratis meefietsen, mits onder begeleiding. Informatie: Ludwig van Riezen (06-52227141).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button