Zeemacht

MSV Zeemacht opnieuw onderuit

Den Helder – Het zaalherenteam van MSV Zeemacht verloor in de stad Groningen met 3-2 van het sterke PKC’83. Vorige week werd er thuis met dezelfde cijfers verloren.

Zomerdijk
In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Door de snelle Mike Zomerdijk werd het 0-1. Zeemacht hield daarna goed stand, door een goed opgezette aanval van de tegenstander werd het toch nog voor de pauze gelijk. In de tweede helft had de thuisploeg een sterke periode en liep uit naar 3-1. Door Billy Ray werd de aansluitingstreffer gemaakt.

Urk
Zeemacht werkte daarna nog wel voor een verdiende gelijkmaker echter het zat niet mee. Vrijdag 29 september speelt Zeemacht uit in Urk tegen het stugge ZVV Urk. Het duel begint om 21.00 uur.