Den Helder

KeyKeg International Beer Festival 2020 gaat niet door

Den Helder – Door de situatie rondom Covid-19 heeft Theater de Kampanje Den Helder het besluit genomen om het KeyKeg International Beer Festival 2020 niet door te laten gaan.

De voorbereidingen van een event zoals het KeyKeg International Beer Festival zijn intensief, worden maanden van te voren voorbereid en zijn afhankelijk van verschillende internationale en nationale partijen. In verband met de lang tijdige onduidelijkheid rondom de publieksevenementen vanuit de overheid, is er besloten om het festival dit jaar niet door te laten gaan.

Hygiëne eisen
Met een binnen event zoals het bierfestival kan Theater de Kampanje de hygiëne eisen en de gewenste 1.5 meter afstand tussen de bezoekers niet waarborgen.

Theater de Kampanje laat weten dat zij hun pijlen richten op 2021. Het gaat dan om de datums vrijdag 24 en/ of zaterdag 25 september 2021.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button