Hollands Kroon

Omgevingsvergunning datacenter Westlanderweg ter inzage

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon heeft op 15 juli een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage gelegd voor de bouw van een datacenter aan de Westlanderweg in Middenmeer.

Dit is bedrijfsgrond van gebiedsontwikkelaar Agriport A7. Het ligt aan de westzijde van de snelweg, ten zuiden van Middenmeer. Een datacenter past binnen het huidige bestemmingsplan. De aanvraag hiervoor heeft de gemeente op 16 januari 2019 ontvangen en is hiermee een van de zogenaamde ‘lopende initiatieven’.

Zienswijze indienen
Om de stukken die horen bij de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken kan er contact opgenomen worden via vergunningen@hollandskroon.nl. De stukken worden vervolgens via mail verstuurd.

Tijdens de ter inzage-termijn van 15 juli tot 27 augustus kan er zowel een mondeling als schriftelijk een zienswijze worden ingediend bij gemeente Hollands Kroon. Meer informatie is te vinden op hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button