Hollands Kroon

Omgevingsvergunning datacenter Westlanderweg ter inzage

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon heeft op 15 juli een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage gelegd voor de bouw van een datacenter aan de Westlanderweg in Middenmeer.

Dit is bedrijfsgrond van gebiedsontwikkelaar Agriport A7. Het ligt aan de westzijde van de snelweg, ten zuiden van Middenmeer. Een datacenter past binnen het huidige bestemmingsplan. De aanvraag hiervoor heeft de gemeente op 16 januari 2019 ontvangen en is hiermee een van de zogenaamde ‘lopende initiatieven’.

Zienswijze indienen
Om de stukken die horen bij de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken kan er contact opgenomen worden via vergunningen@hollandskroon.nl. De stukken worden vervolgens via mail verstuurd.

Tijdens de ter inzage-termijn van 15 juli tot 27 augustus kan er zowel een mondeling als schriftelijk een zienswijze worden ingediend bij gemeente Hollands Kroon. Meer informatie is te vinden op hollandskroon.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button