Overige

Online mediteren via ZOOM

Regio Noordkop – Sungrab Leen biedt sinds de komst van Covid-19 elke dinsdag online meditaties. Hij is monnik in het Tibetaans boeddhisme te Hippolytushoef. Meditatie brengt innerlijke rust en harmonie en maakt geestelijk weerbaar in onzekere omstandigheden.

Elke bijeenkomst bevat drie onderdelen: filosofie van mediteren, instructies voor verschillende vormen en samen oefenen.

Geïnteresseerden kunnen elke dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur deelnemen aan het mediteren via ZOOM. Aanmelden kan via windhorse37@gmail.com. Na de aanmelding wordt de inlogcode voor de ZOOM deelname verzonden. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button