112

Hulpdiensten rukken uit voor kind met bekneld been

Adverentie

Texel – De hulpdiensten werden donderdagmiddag 14 juli met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Slufterweg in De Cocksdorp. Bij de ingang van het natuurgebied de Slufter, naast het gelijknamige café, bleek een jong kind met zijn been in de spaken van een fiets vast te zijn gekomen.

Drie brandweerwagens, een rapid responder van de ambulancedienst en de politie rukte met spoed uit naar het ongeluk. Al snel bleek het kind bevrijd te zijn waar door de brandweer gelukkig niet meer in actie hoefde te komen.

Een verpleegkundige van de ambulancedienst en de politie hebben hulp verleend aan het kind. Hoe het nu met het jonge kind gaat is onbekend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button