Nieuws

Balgzandbrug en Kooybrug elk een nacht dicht vanwege onderhoud

Adverentie

NOORDKOP – De Balgzandbrug in Anna Paulowna en de Kooybrug in Den Helder zijn volgende week elk één nacht afgesloten vanwege onderhoud. Automobilisten worden omgeleid en zijn daarmee maximaal een halfuur extra onderweg.

Het zogeheten brugmeubilair – cameramasten, bruglichten en slagboomkasten – wordt die nachten schoongemaakt. De draaiende delen van de brug worden gesmeerd en het brugmeubilair en de brugklep worden geinsepcteerd. Daarnaast zal het gras in de omgeving van de bruggen worden gemaaid.

De Balgzandbrug is dicht in de nacht van woensdag 21 augustus op donderdag 22 augustus vanaf 00.00 uur, de Kooybrug de nacht erna vanaf 23.00 uur. Beide bruggen zijn om 05.00 uur in de ochtend weer open. In de tussentijd wordt verkeer omgeleid via de omringende snelwegen en provinciale wegen.

De parallelbaan blijft in die tijden open voor (brom)fietsers en landbouwvoertuigen. Dat geldt ook voor bussen en hulpdiensten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button