Hollands KroonSport

Fietspad Afsluitdijk open voor IJsselmeer Challenge

Advertentie:

AFSLUITDIJK – Aanstaande zondag 18 augustus kun je er weer ruim 30km lang ongestoord van genieten: de Afsluitdijk! Of je nu de gewoon stukje erop uitgaat of IJsselmeer Challenge rijdt, Rijkswaterstaat schuift de werkzaamheden voor één dag aan de kant.

De IJsselmeer Challenge kan als enige toertocht wel over de Afsluitdijk dit jaar! Vorige jaar werd er met deze Charity Ride voor het Fonds Gehandicaptensport ruim €41.000 opgehaald en dit jaar staat de teller alweer op ruim €48.000.

Er is nog daginschrijving mogelijk vanaf een half uur voordat een afstand mag vertrekken. De vertrektijden van de afstanden vindt je op de site van de IJsselmeer Challenge.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button