Hollands Kroon

Jonge konijntjes gedumpt

Adverentie

MIDDENMEER – De dierenambulance Schagen-Hollands Kroon kreeg woensdag een melding van de vondst van acht kleine konijntjes bij een vijver aan de Alkmaarseweg.

Een voorbijganger trof daar een doos aan die was omgevallen. Dankzij snel optreden van de vinder konden alle acht konijntjes gelukkig snel gevangen worden. De dieren zijn door de dierenambulance opgehaald en overgebracht naar de DierenOpvang.

Ook voor deze dumpdiertjes lopen Miranda en Saskia straks de Obstacle run. Extra verzorging, extra speelgoed en veel dierenartskosten. Geef ze een steuntje in de rug en doneer in de doneerbus.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button