Noord-Holland

Maarten van de Weijden neemt alsnog deel aan de zwemmarathon Stavoren- Medemblik

Adverentie

MEDEMBLIK – Op zaterdag 17 augustus zwemt Maarten van der Weijden alsnog mee in de Zwemmarathon Stavoren – Medemblik. Reden te meer om vooraf mee te doen met de Medemblik City Swim. De afstand is slechts 1 kilometer en misschien kun je nog de laatste kilometer samen met Maarten zwemmen?

Met je prestatie ondersteun je het inloophuis Medemblik financieel. De marathonzwemmers moeten 44 km zwemmen, Dus 1 km moet lukken. De prestatietocht vindt plaats aan gezellige  Oosterhaven en het startpunt ligt voor café Brakeboer. De organisatie verwacht dat veel mensen deze unieke zwem-prestatietocht aangrijpen om hun sportieve prestaties te tonen.

Het is ook een mooie gelegenheid om met de familie, vrienden of buren als groep de prestatie af te leggen. Opgeven kan nog steeds bij de organisatie van de ‘Medemblik Harbour City Swim’. Ook supporters zijn van harte welkom. Inschrijven : breemed@quicknet.nl  De zwemtocht wordt aanbevolen door het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De Start is om 12:00 uur.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button