Maarten van de Weijden neemt alsnog deel aan de zwemmarathon Stavoren- Medemblik

MEDEMBLIK – Op zaterdag 17 augustus zwemt Maarten van der Weijden alsnog mee in de Zwemmarathon Stavoren – Medemblik. Reden te meer om vooraf mee te doen met de Medemblik City Swim. De afstand is slechts 1 kilometer en misschien kun je nog de laatste kilometer samen met Maarten zwemmen?

Met je prestatie ondersteun je het inloophuis Medemblik financieel. De marathonzwemmers moeten 44 km zwemmen, Dus 1 km moet lukken. De prestatietocht vindt plaats aan gezellige  Oosterhaven en het startpunt ligt voor café Brakeboer. De organisatie verwacht dat veel mensen deze unieke zwem-prestatietocht aangrijpen om hun sportieve prestaties te tonen.

Het is ook een mooie gelegenheid om met de familie, vrienden of buren als groep de prestatie af te leggen. Opgeven kan nog steeds bij de organisatie van de ‘Medemblik Harbour City Swim’. Ook supporters zijn van harte welkom. Inschrijven : breemed@quicknet.nl  De zwemtocht wordt aanbevolen door het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De Start is om 12:00 uur.

 

Mobiele versie afsluiten