Hollands Kroon

Wassen in een skigondel

Adverentie

WIERINGERWERF – Als je een keer op een andere manier wil kamperen of overnachten is het misschien de moeite om eens kijkje te nemen op camping Land uit Zee die is gevestigd aan de Oom Keesweg.

Je kunt hier verblijven in een trein, vliegtuig, helikopter, boot of in een touringcar. Een belevenis waar je jaren later nog over praat.

Nu heeft de eigenaar weer iets nieuws bedacht. Hij vindt dat je de was wel eens op een ander manier moet kunnen doen zodat het gewoon leuk wordt.

Jervin Tonneman vond in het Oostenrijkse Hintertux een skigondel die hij heeft opgehaald en inmiddels staat deze op de camping en draait de eerste was al.

Vol trots uit Oostenrijk vertrokken met de nieuwe aanwinst. Foto: facebook camping Land uit Zee
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button