Uitgaan

Tijd voor Krijt 2.0 van start in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Tijd voor Krijt 2.0 blijft stappen maken. Dit landelijke project, dat als doel heeft om biljart op een laagdrempelige en sociale wijze aan te bieden, gaat 18 april van start bij Pool & Dart Centre in Den Helder.

Tijd voor Krijt 2.0 komt vanuit de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB), met steun van het Ministerie van VWS, en heeft als doel om op laagdrempelige en sociale wijze biljart aan te bieden bijvoorbeeld voor diegenen die al lang niet meer hebben gespeeld, die zin hebben in een gezellig sociaal samenzijn, of die een stap naar lidmaatschap van een biljartclub nog te groot vinden.

De eerste editie van Tijd voor Krijt Den Helder gaat donderdag 18 april van 19:30 tot 21:00 uur plaats bij Pool & Dart Centre Den Helder (Industrieweg 26). Er is nog geen einddatum gecommuniceerd, maar het evenement zal in ieder geval vier keer plaatsvinden. Belangstellenden kunnen gewoon binnen komen lopen en gratis meespelen. Contactpersoon is Charissa Beemsterboer: info@pooldartcentre.nl (Den Helder) t.a.v. Charissa Beemsterboer – Biljarten – Tijd voor Krijt 2.0

Gratis inloop
Mensen die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij Charissa, of inlopen op één van de aangegeven momenten. Iedereen is welkom om alleen te komen, of samen met iemand. Een eigen keu meenemen mag, maar hoeft niet. Deelname is in alle gevallen gratis.

Foto: Tijd voor Krijt/KNBB.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button