Sport

TFG Den Helder fietst een rondje om het Alkmaardermeer

Den Helder – De toertocht “Rondje Alkmaardermeer” van TFG Den Helder gaat door de Kop van Noord-Holland, waarbij het Alkmaardermeer wordt gerond. Deze tocht komt in plaats van de rit naar het Kopje van Bloemendaal, vanwege de zomerse drukte in de kuststreek.

De afstand bedraagt 135 kilometer, waarbij een maximale snelheid wordt aangehouden van 30 kilometer per uur. De start op 16 augustus is om 08:00 uur. De fietsers vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Doggersvaart. Ook bij deze tocht wordt de koffiestop niet vergeten. De tijd van terugkomst in Den Helder is tussen 14:00 en 15:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button