Den HelderUitgaan

Gezellig druk bij open dagen Amateurtuindersvereniging Texelstroom

Adverentie
Oud nautisch ambacht met naald en draad (DHfoto)

Den Helder – Vorig jaar kon de open dag van amateurtuindersverening Texelstroom niet doorgaan. Dit jaar waren zaterdag en zondag alle ingrediënten aanwezig voor succesvolle open dagen. Een lekker zonnetje, een leuke markt waar het gezellig toeven was en natuurlijk een mooi complex met prachtige vegetatie waar het heerlijk wandelen is. Dit jaar werden ook rondleidingen gegeven en die bleken een groot succes. Het was gezellig druk met enkele honderden bezoekers per dag, door de grootte van het complex waande je soms zelfs in een stiltegebied.

De vrijwilligers waren er al dagen druk mee, kramen werden opgebouwd en natuurlijk werden de laatste puntjes nog even op de I gezet. Alle paden hebben tegenwoordig koninklijke namen, aangegeven met mooie houten borden, en zo kon het gebeuren dat je ineens over de W. Alexanderlaan liep. Ook EHBO en verkeersregelaars waren aanwezig om alles in goede banen te leiden.

En kreeg je nou zelf ook zin om een tuin te nemen? Helaas, alle tuinen zijn momenteel bezet. Maar er is een wachtlijst, dus met een beetje geduld kom je misschien toch nog redelijk snel aan je eigen tuin.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button