Den HelderVideo

Op stap met Jan 2 – De Nieuwe Kerk (video)

Advertentie:

Den Helder – Jan de Boer is sinds maart de burgemeester van Den Helder. Om zijn stad beter te leren kennen is hij de afgelopen periode op stap geweest met enthousiaste inwoners. Zij toonden hem hun favoriete plekje in Den Helder of vertelden hem over hun hobby. Het resultaat is te zien in de Regio Noordkop TV-serie: “Op stap met Jan, burgemeester ontdekt de mooiste plekjes van Den Helder”.

De tweede aflevering brengt hem naar een best bijzondere plek: De Nieuwe Kerk. Silvo en Rebecca de Haas nemen de burgemeester mee op toer door de oudste kerk van Den Helder (tegenover Willemsoord) en ze klimmen ook in de toren, om daar vanaf hoogte over de stad uit te kijken.

De derde aflevering wordt zaterdagavond 21 augustus om 21.00 uur uitgezonden via Regio Noordkop TV. De dag erna is de uitzending beschikbaar via Youtube en deze site.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button