Jeugd

Cursus muziek voor peuters

Advertentie:

Hollands Kroon – Bij de Cultuurschuur in Wieringerwerf start zaterdag 24 september weer de cursus ‘Muziek op Schoot’ voor kinderen van 2 tot 4 jaar samen met een (groot)ouder. In deze cursus van acht lessen gaan zal er samen gedanst, gezongen en op instrumenten gespeeld worden. Er wordt gebruik gemaakt van spelmaterialen die passen bij de belevingswereld van het kind. Muziek staat in de lessen centraal, maar ook de motorische, sociaal/emotionele en de spraak/taalontwikkeling worden gestimuleerd.

Juf Djoeke heeft de erkende post HBO opleiding gedaan en is gediplomeerd ‘Muziek op Schoot’ docente. De data waarop de cursus plaatsvind zijn 24 september, 1, 8, 15 en 29 oktober en 5, 12 en 19 november. Tijden zijn van 09.00 uur tot 09.45 uur. De cursus bestaat uit acht lessen en de kosten bedragen €48,- per kind.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button