Sport

Een seizoen lang voordelig naar heren- en damesduels Den Helder Suns

Adverentie

Den Helder – De seizoenkaarten voor de Den Helder Suns, voor het seizoen 2022-2023, zijn vanaf nu te koop via https://jutterstad.nl/winkels/den-helder-suns. De kaarten worden tegen een zeer gereduceerd tarief aangeboden.

De steeds nauwere samenwerking tussen de Helderse heren- en damestak krijgt gezicht door seizoenkaarten uit te breiden naar zogenoemde combikaarten. De seizoenkaart garandeert toegang tot alle oefen-, beker-, competitie- en eventuele play-off wedstrijden in Sporthal Sportlaan en later in het seizoen in sportcentrum Quelderduyn. “Met het drastisch verlagen van de tarieven en het combineren van de seizoenkaart wil Den Helder SUNS een signaal afgeven richting de trouwe Helderse basketball community, als dank voor de support!”, zo meldt de vereniging via Facebook.

“We houden hiermee de topsportwedstrijden in de BNXT League en de Women’s Basketball League betaalbaar en toegankelijk in tijden van een steeds duurder wordende maatschappij. Dankzij jullie support zetten wij de weg verder omhoog voort!”

Voor het komende seizoen zijn er drie seizoenkaarten beschikbaar:
– Jeugd t/m 17 jaar: €30,-
– Volwassenen 18+: €60,-
– Gezinskaart: €120,- (toegang voor 2 volwassenen en 2 x jeugd t/m 17 jaar)
‌De seizoenkaarten t/m 17 jaar blijven het hele seizoen geldig, ook wanneer gedurende het seizoen de houder 18 jaar wordt.

Tarieven losse kaartverkoop (online en aan de deur):
– Jeugd t/m 17 jaar: €4,-
– Volwassenen 18+: €6,-

De seizoenkaarten kunnen online via iDEAL worden besteld via de Jutterstad pagina. Wie geen beschikking heeft over iDEAL kan een bericht sturen naar tickets@denheldersuns.nl of een seizoenkaart aanschaffen bij de losse kaartverkoop van een wedstrijd van de heren of dames. Eind september zijn de seizoenkaarten beschikbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button