Hollands Kroon

Ontmoetingsdiner in september

Advertentie:

Hollands Kroon – Na de zomer wordt er weer gestart met het Ontmoetingsdiner. Ook eens komen eten? Wees van harte welkom op 9 september in de Meerbaak in Middenmeer en op 16 september in Het Centrum in Wieringerwerf. De maaltijden starten om 18.00 uur en vanaf 17.45 gaat de zaal open. De diners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten en mensen die om wat voor reden dan ook nooit buiten de deur eten.

Opgeven is wel nodig. Belangstellenden kunnen vanaf 26 augustus 9.00 uur bellen naar Marjan Lettinga via 0227 581492 of Tiny Vijn via 0227 501089 om zich op te geven. De kosten van het diner zijn €5,- per persoon. Wie een speciaal dieet volgt of vervoersproblemen heeft kan dit uiteraard melden indien nodig, hier wordt een oplossing voor gevonden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button