Jeugd

Crack the Code: dieven- en jagersteams gezocht

Adverentie

Wieringerwerf – Criminelen in Wieringerwerf proberen zoveel mogelijk kluizen te kraken. Ze likkebaarden bij de gedachte aan de diamanten, het geld en het goud dat zij hiermee buitmaken. Gelukkig zijn er de jagers die deze kluiskraken willen voorkomen en de criminelen proberen te pakken. Doe mee met dit spannende spel tijdens GameDay Hollands Kroon, vrijdagmiddag 1 september, georganiseerd door Team Sportservice en Link Jongerenwerk.

Met deze citygame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef?

Geef je op voor dit superleuke digitale spel. Hoe?

  1. Zoek wat vrienden en maak een team (van 2-6 personen)
  2. Geef je op via noordhollandactief.nl
  3. Doe gratis mee!

Er zijn twee tijdsblokken, in elk blok kunnen 4 teams meedoen. Wees er dus snel bij, want vol = vol!
12.30-14.00 uur – 12-14 jaar
14.30-15.00 uur – 15+ jaar

Voor deze activiteit is een telefoon met werkende internetverbinding nodig. Inschrijven kan via www.noordhollandactief.nl, zoek op Crack the Code!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button