Sport

Groen Geel maatje te groot voor Vido

Adverentie

De tweede wedstrijd van deze competitie moesten de pupillen van Vido naar Wormer; daar werd de wedstrijd tegen Groen Geel gespeeld. Die ploeg bleek een maatje te groot.

Vol goede moed gingen de geelblauwen richting de Zaanstreek; vorige week werd met klinkende cijfers gewonnen, maar al snel in de wedstrijd bleek dat deze tegenstander van een heel ander kaliber was. Groen Geel combineerde beter en de meeste kinderen waren technisch en tactisch beter dan de jeugd uit de Wieringermeer.

Vido kon dus ook niet verhelpen dat Groen Geel regelmatig tot scoren kwam; het was dan ook al 7-0 met de rust. Vido werkte hard en er werd ook zeker beter overgespeeld en verdedigd, maar tegen deze tegenstander waren ze gewoon niet opgewassen. Het was Joost Gouwenberg die voor Vido het enige doelpunt maakte met een voortreffelijk ver afstandsschot. Uiteindelijk werd het 17-1 voor Groen Geel.

De strafworpenserie werd wel gewonnen; met 5-3. Hier waren de doelpuntenmakers Joost Gouwenberg 2x, Tristan Struik, Floor Schellevis en Emma Gouwenberg. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen HBC uit Beverwijk op het programma.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button