LOS Den Helder

Win elke week met de LOS Actueel koffieplaat

Advertentie:

Luisteraars van LOS radio maken vanaf maandag elke week opnieuw kans op een cadeaubon van lokale ondernemers. Even afstemmen op LOS actueel en opletten als de LOS Actueel koffieplaat voorbij komt is voldoende.

LOS Actueel is het dagprogramma van LOS Radio. Elke werkdag van 09.00 tot 15.00 uur wordt aandacht geschonken aan het lokale nieuws. Om 15.00 uur gaat dit programma over in Regio Noordkop Actueel, dat ook op Noordkop Radio wordt uitgezonden. Beide radiozenders maken onderdeel uit van de lokale streekomroep Regio Noordkop.

Om 10.30 uur is het koffietijd en dus komt dan de LOS Actueel koffieplaat voorbij. Dat is een speciaal geselecteerd nummer dat de hele week op hetzelfde tijdstip te horen is. Het kan een golden oldie zijn, maar ook een nummer dat net is uitgebracht. Een probleem: artiest en titel wordt niet gemeld. Luisteraars die de plaat herkennen kunnen artiest en titel mailen naar studiolos@regionoordkop.nl en maken dan kans op een cadeaubon. Een WhatsApp bericht sturen naar de studio kan ook, via 06- 29396035. Op vrijdag wordt artiest en titel bekendgemaakt en kort daarna de weekwinnaar.

Klik hier voor de LOS radio frequenties

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button