Uitgaan

ATB-wedstrijden en Katknuppelen speelden de boventoon

Hollands Kroon – De Kermisactiviteiten in Zijdewind overtroffen op zondag weer de verwachtingen van de organisatie. Het begon om 11:00 uur met de ATB-wedstrijden. De kinderen reden in de pauze over een gedeelte van het parcours met versierde fietsjes en andere vervoermiddelen.

Het was een bonte stoet waar veel kinderen bij kwamen kijken. Voor de kleinsten was het een behoorlijke opgave. Na de aangepaste ATB-wedstrijden was het de beurt voor het Katknuppelen. Het kermisterrein was hiervoor in de ochtend in orde gemaakt door het Kermiscomité en een groot aantal vrijwilligers. Hier hielden René en Wesley van Rinus Security toezicht en zorgden zij ervoor dat alles volgens de RIVM regels werd afgewerkt.

Alle beschikbare plaatsen waren voor deze wedstrijden al snel volgeboekt. Deelnemers werden door de organisatie naar de voor hen beschikbare tafels gedirigeerd. Het bleek een succes te zijn waar alle deelnemers volop van genoten en van een “natje en een droogje” werden voorzien.

Een bijdrage van Theo Moras

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button