Uitgaan

ATB-wedstrijden en Katknuppelen speelden de boventoon

Hollands Kroon – De Kermisactiviteiten in Zijdewind overtroffen op zondag weer de verwachtingen van de organisatie. Het begon om 11:00 uur met de ATB-wedstrijden. De kinderen reden in de pauze over een gedeelte van het parcours met versierde fietsjes en andere vervoermiddelen.

Het was een bonte stoet waar veel kinderen bij kwamen kijken. Voor de kleinsten was het een behoorlijke opgave. Na de aangepaste ATB-wedstrijden was het de beurt voor het Katknuppelen. Het kermisterrein was hiervoor in de ochtend in orde gemaakt door het Kermiscomité en een groot aantal vrijwilligers. Hier hielden René en Wesley van Rinus Security toezicht en zorgden zij ervoor dat alles volgens de RIVM regels werd afgewerkt.

Alle beschikbare plaatsen waren voor deze wedstrijden al snel volgeboekt. Deelnemers werden door de organisatie naar de voor hen beschikbare tafels gedirigeerd. Het bleek een succes te zijn waar alle deelnemers volop van genoten en van een “natje en een droogje” werden voorzien.

Een bijdrage van Theo Moras

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button