Den HelderJeugdSport

F.C. Den Helder en ING verlengen sponsorcontract

Den Helder – Voetbalvereniging F.C. Den Helder en ING verlengen het sponsorcontract en gaan samen voor 25 procent groei in het meiden- en vrouwenvoetbal.

F.C. Den Helder en ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. Het sponsorcontract met mede-hoofdsponsor ING is per 1 september verlengd. ING verlengt de komende tijd de contracten met meer dan 500 amateurvoetbalverenigingen. Minimaal 25 procent van het sponsorbedrag wordt besteed aan meiden- en vrouwenvoetbal. Dit sluit aan bij de doelstelling die de KNVB en ING begin dit jaar hebben uitgesproken om het meiden- en vrouwenvoetbal nóg meer te integreren in de voetbalwereld.

F.C. Den Helder is blij met het vertrouwen van ING om samen te werken aan de groei van het meiden- en vrouwenvoetbal. Dit is de afgelopen jaren al volop in ontwikkeling in Nederland. Met onder andere de bijdrage van ING krijgt het meiden- en vrouwenvoetbal de kans om zich ook bij amateurclubs verder te ontwikkelen. F.C. Den Helder is ontzettend blij met de verlenging van ons sponsorcontract met ING en kijken uit naar de komende jaren. “En natuurlijk dragen wij graag bij aan de verdere ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Nederland.|

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button