Uitgaan

Kunstuitleen: Kindermuseum & tentoonstelling

Den Helder – De verzameling over Vincent van Gogh, samengesteld door Sophie Huibers is te zien op zolder bij de Kunstuitleen.

Kinderen met verzamelingen, dat is iets van alle tijden. Van postzegels, stenen en snoeppapiertjes tot mooie flesjes, speelgoedauto’s en bijzondere spullen die je vindt op straat. Kinderen mogen hun verzamelingen laten zien bij de Kunstuitleen.

Deze maand toont Sophie Huibers een presentatie van haar reisverslag over Vincent van Gogh. Samen met haar familie volgde zij de voetsporen van Van Gogh en als je haar presentatie goed bekijkt, reis je met haar mee. Met veel zorg en aandacht heeft zij het leven van van Gogh in kaart gebracht met door haar verzamelde foto’s, notities en boeken. Sophie geeft een hele persoonlijke blik op het werk en leven van Van Gogh.

Hans Langbroek
Er is ook een mogelijkheid om te kijken bij de tentoonstelling van Hans Langbroek “Gevels en Waterspiegelingen”. Deze tentoonstelling is te zien bij de Kunstuitleen en restaurant Kunst en Kitchen.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button