Uitgaan

Nieuw seizoen kaarslichtconcerten

Hollands Kroon – Stichting Kulturele Activiteiten Hippolytuskerk begint zondag 27 september met het eerste kaarslichtconcert van het nieuwe seizoen. De concerten vinden plaats in de middeleeuwse kerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef.

Victor Naranjo en Carlos Giménez spelen tijdens het eerste concert op 27 september. De aanvang van de is 15:30 uur. Zij spelen Piano en saxofoon. “Voor deze interessante combinatie kunnen zij putten uit een groot repertoire dat in de loop der jaren ontwikkeld is. Victor en Carlos laten graag de vele mogelijkheden en de onverwachte en verbazingwekkende wereld voor muziek met deze twee instrumenten horen. Met muziek van onder andere Claude Debussy, Jules Demersseman , Eugene Bozza, Johann Sebastiaan Bach en Alexander Glazunov,” laat de stichting weten.

Kaarslichtconcerten
De andere kaarslichtconcerten vinden plaats, onder voorbehoud van corona, op:

  • 25-10 2020 Philippe Elan – zang en Reijer Zwart – gitaar/piano met Franse chansons
  • 22-11-2020 LEKS met het programma “de Weg”, Ekatarina Levental – zang en harp
  • 24-01-2021 Jacob Olie Trio, piano – viool – cello
  • 28-02-2021 Wheelbarrow Band – Ierse muziek 28-03-2021
  • Gitaarduo Fernando Cordas – Izhar Elias

Kaarten zijn alleen online te bestellen via dekroonconcerten.nl. Elk concert kost € 17,50, dit is inclusief een drankje in de pauze. Een abonnement voor alle zes concerten kost € 90,00.  Kinderen onder de twaalf jaar hebben gratis toegang, als zij begeleid worden door een betalende volwassenen. Na betaling worden de toegangskaarten per e-mail verstuurd. Er is geen kassa voor losse kaartverkoop. Dit in verband met de geldende coronamaatregelen van het RIVM, zodat de stichting haar concerten coronaproof kan organiseren.

Toon meer

Cathy Niesten

Cathy is redacteur bij Regio Noordkop. Ze is 19 jaar en woonachtig in Den Helder. E-mail: cathy@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button