Sport

TFG Den Helder Rondom Egmond

Den Helder – TFG Den Helder rijdt op zondag 20 september een toertocht naar – en rondom Egmond.

Het vertrek om 09.00 uur is vanaf de parkeerplaats aan de Doggersvaart in Den Helder. De totaal te fietsen afstand, met een koffiestop welke ongeveer halverwege zal worden gehouden, bedraagt 90 kilometer met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer en een maximale snelheid van ongeveer 30 kilometer per uur.

Deelname is gratis en iedere sportieve, geoefende toerfietser is welkom. De fietshelm is een verplicht uitrustingsstuk. Om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen voor de tocht kan de app van TFG DH behulpzaam zijn. Aanmelden voor de app en mail kan via cam.dekker@ziggo.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button