Hollands KroonSport

Geen wielersport en tophandbal meer op Wieringen

Adverentie

Hippolytushoef – Handbalvereniging Tonegido en Wielersport Wieringen hebben door verschillende oorzaken verstrekkende maatregelen moeten nemen.

De handbalvereniging heeft zijn 1e elftal door een gebrek aan spelers uit de competitie genomen. Een aantal spelers is gestopt, hebben een serieuze blessure of zijn door werk niet of nauwelijks aanwezig, waardoor er geen representatief team op de been gebracht kan worden. Eerste divisie spelen met zo’n kleine selectie is niet realistisch. Daarom zijn zij gedwongen het team terug te trekken.

Wielersport Wieringen heeft besloten te stoppen met het organiseren van wielerwedstrijden op Wieringen door de voortdurende Coronamaatregelen, de veranderende inzet van politiemotoren en de hoeveelheid werk die het organiseren met zich meebrengt. Zij organiseerden onder meer de Vikingtour, de Ronde van Westerland, de Ronde van Den Oever en het Open Wierings kampioenschap.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button