Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Open dag Regio Noordkop uitgesteld

Advertentie:

Regio Noordkop – De open dag op de beide locaties van Regio Noordkop is uitgesteld, zo laat de lokale streekomroep weten. De dag stond gepland voor zaterdag 18 september, maar is uitgesteld naar eind oktober.

“Inmiddels is duidelijk wat er qua corona wel en niet kan, maar in verband met de voorbereiding moesten we eerder de knoop doorhakken”, laat hoofdredacteur Ronald Boutkan weten. “Gescheiden looproutes, controle op vaccinatie en dat soort maatregelen zien we niet zitten of zijn voor ons niet te realiseren. Daarom hebben we afgelopen week besloten de open dag tot nader order uit te stellen. De hoop en verwachting is dat deze nu eind oktober alsnog kan plaatsvinden.”

Tijdens de open dag zijn de locaties op de Torplaan 4 in Den Helder en het Rozenlaantje 8 in Hippolytushoef tussen 10.00 en 16.00 uur geopend voor alle belangstellenden. De open dag kon in 2020 door corona niet doorgaan, maar een jaar eerder trok deze nog enkele honderden belangstellenden. De nieuwe datum van de open dag wordt later bekendgemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button