Den HelderSport

Zwem4daagse van start

Advertentie:
Het Aquacentrum ontvang de gasten van de Zwem4daagse graag (DHfoto)

Den Helder – Een paar dagen is het schema verschoven, maar de Zwemvierdaagse is van start. Komende zondag komt Maarten van der Weijden een paar medailles overhandigen aan de deelnemers, daarom geen start op maandag maar op donderdag. Zo’n honderdvijftig deelnemers doen mee aan deze editie. Dat is ongeveer net zo veel als vorig jaar, maar nog niet de aantallen van voor de coronabeperkingen. Veel jeugdigen doen mee en één deelnemer is bezig voor de twintigste deelname!

Maarten van der Weijden
Tijdens de Zwem4daagse week zal Maarten verschillende zwembaden bezoeken om de deelnemers te motiveren alles te geven. Deze baden bezoekt hij niet zomaar, Maarten zal de hele route tussen de deelnemende zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en op deze manier met elkaar verbinden. Maarten hoopt dat zoveel mogelijk mensen met hem in beweging komen en mee gaan doen aan de Zwem4daagse om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Maarten van der Weijden is aanwezig in zwembad Het Heersdiep op zondag 19 september tussen 9:30 en 10:30 uur. Hij zal dat uur de zwemmers komen aanmoedigen en iedereen die de Zwem4daagse heeft volbracht de felbegeerde medaille overhandigen.

Even komen kijken en de deelnemers aanmoedigen? Iedereen is de komende dagen welkom , ook zondagochtend als Maarten aanwezig is.

Je zal er maar zin in hebben! (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button