Overige

Nieuwe cursussen bij Modevakschool Coba

Julianadorp – Voor een ieder die het leuk vindt zelf kleding te maken, in de favoriete stof, kleur, model, lengte, et cetera, zijn er binnenkort weer cursussen bij Modevakschool Coba uit Julianadorp. Ook wie wel achter de naaimachine plaats wil nemen, maar eigenlijk niet goed weet hoe het moet, is welkom.

Informatie over de cursussen is te vinden via de website van Modevakschool Coba. “Samen gaan we aan de slag om mooie kleding te maken:, aldus Coba Kleef.

De groep per cursus is niet groter dan zes personen, zo krijgt ieder voldoende aandacht. De les duurt 2,5 uur per dagdeel, voor ieder staat de naaimachine klaar en twee lockmachines en ieder heeft een persoonlijk in hoogte verstelbare tafel. De cursuslocatie is het bijgebouw van “De Hofstee”, aan de Drooghe Bol 1004 in Julianadorp.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button