Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Open huis en gratis proeflessen bij Triade

Den Helder – Aan het begin van het nieuwe seizoen organiseert Triade traditiegetrouw een open dag, dit jaar op 24 september. Van 11 tot 14 uur kunnen geïnteresseerden kennis maken met de docenten en het cursusaanbod.

Het cursusprogramma bestaat uit verschillende culturele en creatieve activiteiten, zoals muziek, dans, beeldende kunst, fotografie en theater. Er is aanbod voor alle niveaus van jong tot oud. Het Open Huis is bedoeld voor eenieder die niet zeker weet wat hij of zij wil doen en zich wil oriënteren. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld verschillende instrumenten uitproberen of kennismaken met verschillende dansstijlen.

Aansluitend aan het Open Huis begint een week met gratis proeflessen, deze loopt van 26 tot en met 30 september. Tijdens deze week kan iedereen een gratis proefles muziek, dans, theater of beeldende kunst volgen.

Aanmelden voor een proefles kan via info@triade-denhelder.nl of 0223-537200, o.v.v. welke les, naam, leeftijd, e-mail en telefoonnummer.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button