112

Politie zoekt getuigen van ontploffing bij woning

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen die hopelijk meer kunnen vertellen over de gebeurtenissen in de Helderse Cronjéstraat, afgelopen vrijdag (9 september).

In de avond raakte daar een woning beschadigd door een ontploffing, vermoedelijk door zwaar vuurwerk. Rond 23.15 uur die avond werd de 87-jarige bewoner opgeschrikt door een harde knal. Hij alarmeerde direct de politie. Toen agenten arriveerden bleek de voordeur en de brievenbus vernield. De bewoner raakte bij het incident lichtgewond. De man werd door ambulancepersoneel gecontroleerd en hoefde niet naar het ziekenhuis. Uit (forensisch) onderzoek blijkt de vernieling te zijn aangericht door zwaar vuurwerk.

Getuigenoproep
De recherche in Alkmaar onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u rond 23.15 uur, vóór, tijdens of ná de ontploffing, de mogelijke verdacht(en) gezien in de omgeving van de Cronjéstraat? Heeft u een camerabeelden waar de mogelijke verdacht(en) op te zien zijn en nog niet gedeeld met de politie? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. U kunt camerabeelden uploaden via het tipformulier onder vermelding van zaaknummer: 2022188054

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button