Uitgaan

Wieringentocht als sluitstuk seizoen Fiets & Geniet

Advertentie:

Den Helder – Fiets en Geniet organiseert op 20 september de Wieringentocht. Het is de laatste tocht van dit seizoen en is 40 kilometer lang. De koffiestop is in Hippolytushoef.

Iedereen die gezellig in de groep 55+-ers mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de 15 km per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser. Onderweg wordt er een koffie/theepauze gehouden. Consumptie voor eigen rekening.

De start is om 13.00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. Kosten: € 2,50. Na afloop krijgen de deelnemers een gratis kopje koffie of thee met cake. Informatie: 06-11161470 of 06-23982721.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button