Den Helder

Nieuwe zoekactie naar Jeroen Schermer, dit keer rond Callantsoog

Adverentie

Callantsoog – De politie is vrijdag een nieuwe zoekactie gestart naar Jeroen Schermer, de Nieuwedieper die sinds 1 september wordt vermist. Opnieuw wordt gezocht in samenwerking met het Veteranen Search Team en de Stichting Inzetreddingshond Nederland. De zoekactie richt zich op het gebied in en rond Callantsoog.

Al eerder werd in het bos- en duingebied van Den Helder gezocht naar de 38-jarige Schermer, maar zonder succes. Ook een burgerzoekactie in de omgeving van Fort Kijkduin, inclusief bunkers, leverde niets op. De politie liet eerder weten dat er pas weer actief zou worden gezocht als er concrete aanwijzingen zouden zijn.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat de zoekactie is gestart, omdat hij vermoedelijk is gezien in de bus tussen Den Helder en Petten en dat hij bij Callantsoog is uitgestapt. Dit zou dan zijn gebeurd op de dag van vermissing. Er wordt gezocht nabij natuurgebied ’t Zwanenwater.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button