112

Opnieuw explosie in Den Helder, getuigen gezocht

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden in verband met een explosie bij een woning. Die vond vrijdag 19 januari plaats in de Van Hogendorpstraat in Den Helder. De explosie is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Momenteel voert de politie een onderzoek uit. Precies een week geleden vond ook een explosie plaats bij een Helderse woning.

De explosie deed zich voor op vrijdag rond 00.50 uur. De knal werd vermoedelijk veroorzaakt door krachtig vuurwerk. Meerdere ramen raakten beschadigd. Als gevolg van de explosie sneuvelde ook een raam bij de buren. Gelukkig raakte niemand gewond.

Getuigenoproep
De politie roept getuigen op om zich te melden. Wie de politie nog niet heeft gesproken en iets heeft waargenomen tussen 00.45 uur en 01.00 uur op de dag van de explosie, of wie iets verdachts heeft gezien voorafgaand aan of na de ontploffing aan de Hogendorpstraat, wordt vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het speciale tipformulier, onder vermelding van zaaknummer 2024013166. Anonieme meldingen zijn ook mogelijk via telefoonnummer 0800-7000.

Bij een verdachte situatie, bel altijd 112. Informatie over (de achtergronden van) vergelijkbare incidenten kan worden gemeld via 0900-8844. Wie aarzelt om informatie te verstrekken, kan dit ook altijd anoniem of vertrouwelijk doen. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734), een afdeling die getraind is in het afschermen van tipgevers en informanten.

Beelden en foto’s kunnen worden verzonden via www.politie.nl/upload.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. K*t vuurwerk wordt nog steeds dagelijks afgestoken! Zonder een geregelde sociale controle van de sterke arm, ook s’avonds zal de pakkans nihil zijn.
    Geldt ook voor de foutparkeeroverlast en en onwettig autogebruik in wandel/ autovrije straten in de wijk…
    Pakkans….nihil!

Wellicht ook interessant

Back to top button