Den HelderHollands KroonSchagen

Startersevenement Kop van Noord-Holland

Advertentie:

Stichting Startersloket organiseert op 12 november, in samenwerking met de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Rabobank Kop van Noord-Holland, de eerste editie van het “Startersevenement Kop van Noord-Holland”. Tijdens dit evenement maken bezoekers kennis met het ondernemerschap. Doel van deze avond is oriënterende en (startende) ondernemers uit de Kop van Noord-Holland te informeren en te inspireren. Entree is gratis.

Een bedrijf beginnen doe je niet zomaar. Je hebt een idee maar hoe verder en waar begin je? Je hebt veel vragen: Wat moet ik regelen met de Belastingdienst? Hoe maak ik een ondernemingsplan? Aan welke regelgeving met ik voldoen? En hoe haal ik alles uit mijn netwerk? Dit zijn slechts enkele vragen die veel starters hebben. Tijdens deze avond krijg je antwoord op deze en al jouw ondernemersvragen.

Praktische workshops
Kennisdeling staat voorop. Dat is ook de wens vanuit de organiserende partijen. Als startende ondernemer wordt je geïnformeerd en geïnspireerd om goed voorbereid van start te gaan. Deelnemers kunnen kiezen uit 2 van de 4 volgende vier workshops: – Goede start met belastingen! – Een goede zakelijke eerste indruk! – Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan! – Hoe presenteer jij je online?.

Ondernemen doe je natuurlijk niet alleen! Tijdens dit startersevenement kan je ook direct waardevolle contacten te leggen. Tijdens het netwerkcafé kun je je vragen stellen aan de aanwezige specialisten en ontmoet je andere startende ondernemers.

Follow-up
Het Startersloket en de organiserende partijen willen zich ook na dit evenement blijven inzetten voor een gezond startersklimaat in de Kop van Noord-Holland. Na afloop van het evenement worden er daarom meerdere data gecommuniceerd waarop verdiepende trainingen gevolgd kunnen worden om alles uit jouw (toekomstig) ondernemerschap te halen. Deelname aan deze trainingen is gratis.

Via https://www.startersloket.nl/kop-van-noord-holland/ kunnen geïnteresseerden zich direct aanmelden voor het Startersevenement. Het evenement vindt plaat op 12 november 2019 van 18.30 tot 22.00 uur, locatie Rabobank Kop van Noord-Holland: Verkeerstorenweg 3, 1786 PN Den Helder. Deelname is gratis.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button