Sport

Verduurzaam de sportaccommodatie!

Team Sportservice nodigt sportverenigingen met een eigen accommodatie en sportaccommodatie eigenaren uit voor de gratis bijeenkomst “verduurzaam uw sportaccommodatie”. De bijeenkomst vindt plaats op 7 november 2019 bij Sportvereniging Zeemacht te Den Helder.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Team Sportservice uitleg over de mogelijkheid in te stappen in een traject om met kosteloze begeleiding van een energie-expert de accommodatie te verduurzamen, CO2-uitstoot te reduceren en geld te besparen.

In de Routekaart Duurzame Sportaccommodaties staat dat in de komende tien jaar de CO2-uitstoot van sportaccommodaties gereduceerd moet worden met 49 procent. De uiteindelijke doelstelling voor 2050 is een reductie van 95 procent. Het Ministerie van VWS heeft gekozen voor een landelijke ondersteuningsstructuur. In opdracht van NOC*NSF kan Sportservice verenigingen begeleiden met de aanpak voor de verduurzaming van verenigingsaccommodaties.

Het begeleidingstraject van Team Sportservice is een aanpak die werkt voor iedere vereniging, zowel klein als groot. Om verenigingen met een accommodatie goed te kunnen begeleiden doorlopen we een helder stappenplan:

•           Inzicht verkrijgen in specifiek voor de accommodatie rendabele duurzame maatregelen
•           Ambitie bepalen
•           Plan van aanpak opstellen
•           Offertetraject begeleiden uitgaande van onafhankelijke benchmarks, inzet betrouwbaar netwerk en eventuele kwaliteitscheck op offertes van derden
•           Business case uitwerken, inclusief advisering en begeleiding bij financiering
•           Nazorg tijdens de realisatie

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder. Vragen? Neem contact op met Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button