Jeugd

Wat kriebelt daar in het gras?

Advertentie:

De Helderse Vallei organiseert op woensdag 16 oktober een zoektocht naar kleine kriebelbeestjes. In het gras, onder een steen, in een boom. Kleine beestjes zoals slakken, spinnen en pissebedden zitten overal. Vang ze in een potje, zoek uit hoe ze heten en laat ze weer vrij. Er is van alles te ontdekken over het nuttige werk dat insecten in de natuur verrichten.

De zoektocht is tussen 11.00 en 16.00 uur op het terrein van de Helderse Vallei. In de herfstvakantie is deze activiteit op woensdag 23 of vrijdag 25 oktober. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen. Meer informatie op www.deheldersevallei.nl

Aanmelden vooraf is niet nodig. Deelname kost € 1,00 per kind.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button