Den HelderUitgaan

Lady’s Day KBO met modeshow en diner

Advertentie:

Den Helder – KBO Den Helder gaat woensdag 20 oktober met de bus naar het midden van het land voor een echte Lady’s Day met modeshow. Er zijn vijf opstapplaatsen in Den Helder en Julianadorp, vertrek vanaf het eerste opstappunt om 07.30 uur.

Rond 10.30 uur is de ontvangst met koffie en lekkers, waarna de mannequins de nieuwste mode showen. Er is een collectie voor dames van 50+ in diverse stijlen en in de middelste prijsklasse met onder meer de collectie van Frank Walder en Rabe, maar ook met minder bekende merken en speciale aanbiedingen.

Hierna is het tijd voor de lunch en daarna is het tijd om te winkelen en te passen, waarbij altijd deskundig advies aanwezig is. “We sluiten de middag rond 15.00 uur af met een verrassing en vertrekken weer naar Den Helder”, zo laat de KBO weten. Onderweg wordt nog gestopt voor een 3-gangen maaltijd om deze gezellige dag zo in stijl af te sluiten.

Meedoen? KBO-leden betalen € 47,50 en niet leden € 52,50 per persoon. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij. Informatie en aanmelden kan tot en met maandag 18 oktober bij de Commissie Reizen, via email: kbodh.reizen@gmail.com of via 06-29330488.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button