Hollands KroonSport

Zaalvoetbal: ZVV Succes speelt 3-3 gelijk tegen FCS United

Hollands Kroon – In een volle Wieringerhal, traden ZVV Succes en FCS United tegen elkaar aan. Beide teams staan onderin de hoofdklasse. Succes/Smid-Tante Pietje 1 moest het doen zonder sterkhouders Jeroen Meijer, Ricardo de Vries en Mark Schouwenaar. Tom Butter(JO17) maakte zijn debuut voor ZVV Succes 1.

Eerder dit seizoen won Succes makkelijk van FCS met 1-7. Dit keer was het een ander team en scheidsrechter Spier had totaal geen moeite met beide elftallen. Hij floot een puike pot en had alles goed onder controle.

De 0-1 viel heel snel in de 1e helft, na een goed begin van FCS. Daarna werd het ook 0-2. Succes kwam sterk terug door goals van Robin Meilink en Klaas de Haan. 2-2 was de ruststand.

De 2e helft werd een echt gevecht. Succes had het betere van het spel en kwam ook voor door een doelpunt van Stefan Veldhuis. Alleen in de laatste paar minuten strafte FCS 1x een fout van Succes af. Uiteindelijk was 3-3 de eindstand. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen.