Uitgaan

Bijbelse geuren bij gratis tentoonstelling Baptistengemeente

Advertentie:

Den Helder – De Baptistengemeente Lichtbaken presenteert van maandag 7 tot en met zondag 13 november een unieke tentoonstelling van meer dan 200 voorwerpen uit Het Midden Oosten. Arabië-/Israëlkenner Jaap Bönker (www.bijbelsecultuur.nl) heeft in de loop der jaren deze voorwerpen verzameld die de Bijbelverhalen levend maken, maar ook de cultuur van de Islam laten zien.

De bezoekers ruiken niet alleen Bijbelse geuren, maar zien ook voorwerpen zoals boekrollen, agrarische voorwerpen en kleding die genoemd worden in de Bijbel. Bezoekers wordt verder gratis een kop koffie of thee aangeboden.

Deze gratis tentoonstelling is te bezoeken van 10:00 tot 16:00 uur als groep, school, vereniging of individueel. Elke avond zal Jaap Bönker een lezing verzorgen van 19:30 tot 21:30 uur. Groepen kunnen zich voor een bezichtiging opgeven via info@lichtbaken.nl. De Baptistengemeente Lichtbaken is gevestigd aan de Baljuwstraat 3A.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button