112

Grote consternatie bij brandmelding Gebouw 51

Den Helder – Grote consternatie in de nacht van vrijdag op zaterdag op Willemsoord, na een brandmelding vanuit gebouw 51. Aangezien het gebouw al leeg was rond het tijdstip van de melding, namelijk om 03.47 uur, en omdat het om een handmelder ging, schaalde de brandweer op tot twee tankautospuiten van zowel Korps Den Helder als de Marinebrandweer. Er zou zich immers ook iemand in het pand kunnen bevinden.

Niemand kon met sleutels in het pand komen en het wachten was op de sleutelbeheerder. Dit duurde behoorlijk lang. Nadat de brandweer samen met de beveiliging het pand had doorzocht is niemand aangetroffen en was er geen brand. Overigens bleek de melder een rookmelder te zijn en is de melding onjuist verzonden.

Voor de eigenaar van het pand en de huurders van belang deze zaken op orde te krijgen. Ook de sleutelkluis voor de brandweer was niet werkzaam.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Beetje tegenstrijdig. Iemand zou zich in het pand kunnen bevinden en dan ga je wachten op de sleutelbeheerder.

Back to top button
%d bloggers liken dit: