Hollands KroonVideo

Video: Winkelcentrum Molensluis viert 25-jarig bestaan

Advertentie:

Anna Paulowna – Groot feest en veel publiek zaterdag op het Sluisplein in Anna Paulowna, waar het winkelcentrum haar 25-jarig bestaan vierde. De bezoekers werden getrakteerd op een gebakje, gratis bingokaarten, modeshow, Linedansen, ballonkunstenaar en verschillende soorten muziek.

Waar vroeger de velden van voetbalvereniging BKC lagen staat nu een modern winkelcentrum. Vier supermarkten, kledingwinkels, bakker, slager en nog veel meer. Zoals de meeste centra heeft ook Anna Paulowna een eigen ondernemersvereniging. Omdat het gebied nogal groot is heeft Molensluis een eigen werkgroep die hun belangen behartigt.

Voorzitter Monique Broers van de OVAP onthulde een bord met de nieuwe naam voor het winkelcentrum. De oude naam Molensluis vonden zij niet helemaal passen en het gaat voortaan ‘Winkelcentrum Anna Paulowna’ heten. “Hoe het ook heet, het maakt mij niets uit. Je kunt hier van alles krijgen en het personeel is vriendelijk. Ja ik kom hier graag”, aldus een bezoeker.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button